Noi momente penibile cu Teodorovici. Rectorul ASE nu i-a permis sa foloseasca Aula Magna pentru circul lui politicianist

politica

Eugen Teodorovici a pus in scena un nou spectacol penibil. L-a invitat pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere in  Aula Magna a Academiei de Studii Economice, insa sala era inchisa, rectorul spunand ca „nu se poate organiza niciun fel de dezbatere de acest gen”.

Teodorovici a venit vineri in fata ASE, chemand si presa, pentru a-l astepta pe Florin Citu.

„Am crezut si cred ca este corect fata de toti cei care doresc sa stie exact situatia financiara a tarii, care este situatia bugetului, mai ales ca s-a vorbit foarte mult in ultima perioada despre fel de fel de subiecte si fara argumente, am crezut ca este corect sa venim astazi la Academia de Studii Economice, sa discutam, sa avem o dezbatere impreuna cu domnul ministru in functie, Vasile Citu. Din pacate, asa cum vedeti si dumneavoastra, aceasta invitatie nu a fost onorata. Ma dezamageste inca o data pentru ca o astfel de dezbatere ar fi facut bine atat celor care cunosc economia si s-ar fi convins de situatia reala si mai ales tututor cetatenilor care asteapta astfel de confruntari utile pentru intreaga economie”, le-a spus Teodorovici jurnalistilor.

Insa oricum nu ar fi putut avea loc niciun fel de dezbatere in cladirea ASE-ului. Iata ce relateaza un jurnalist hotnews.ro prezent la fata locului.

„Incercand sa intru in sediul ASE, acolo unde se afla Aula Magna, trec de prima usa, apoi de cea rotativa, iar pe urma sunt intampinat de un paznic al Academiei. Stia deja de ce vin.

Mi-a zis ca nu poate intra nimeni, cu exceptia personalului academiei, iar acest lucru i s-a spus de dimineata, de cand a intrat in tura.

Rectorul este plecat intr-o delegatie in Egipt, iar fara aprobarile acestuia, sala nu poate gazdui o dezbatere.

Asadar, l-am apelat pe rectorul ASE, Nicolae Istudor, iar acesta ne-a spus ca: In timpul campaniei electorale, la ASE nu se poate organiza niciun fel de dezbatere de acest gen, fiind o decizie in acest sens, iar el nu a dat aprobare pentru asa ceva”, a relatat jurnalistul.

Ce declara joi Teodorovici

„Il invit pe domnul Orban, pe domnul Citu pentru maine (vineri – n.r.), la ora 12,00, la Academia de Studii Economice, la o dezbatere publica pe tot ceea ce inseamna teme legate de economia tarii, legate de finantele tarii. Sper sa dea curs unei astfel de invitatii, pentru ca este corect fata de cei care ne urmaresc, romani, persoane fizice, companii din Romania, sa stie corect care este situatia, la ce sa se astepte in urmatoarea perioada si, mai ales, care este planul actualului Guvern, pentru ca – stim cu totii – se evita luarea de masuri pana pe 24 noiembrie, astfel incat sa nu-i fie afectata candidatura domnului Klaus Iohannis”, a declarat Teodorovici, fost ministru al Finantelor, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD.

El s-a aratat convins ca rectorul ASE va fi de acord sa gazduiasca „aceasta dezbatere foarte importanta”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: