„Noi muncim tot timpul, altii canta la chitara toata vara”. Ciolacu sustine ca Iohannis si PNL au „distrus tot”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca pesedistii „muncesc tot timpul” in timp ce adversarii lor politici de la PNL  „canta la chitara toata vara, se distreaza pe la chermeze guvernamentale si trag de halbe pe la terase”.

„Guvernul PNL stie doar sa fure si sa risipeasca. Istoria se repeta cu Iohannis in loc de Basescu! Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa astazi la iveala de Banca Mondiala.

In perioada 2017-2019, venitul mediu pe locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari. Asta a facut ca Romania sa fie incadrata in randul tarilor cu venituri mari.

Ce a facut PNL? A distrus tot. A prabusit economia, veniturile si nivelul de trai al oamenilor. A crescut deficitele pana la cer. S-a imprumutat intr-un ritm ametitor. 86 de milioane de euro pe zi care nu au ajuns nici in economie si nici la oameni. Doar in buzunarele clientelei liberale. In acest timp, de la luna la luna avem zeci de mii de romani care ingroasa randurile somerilor si mii de firme care si-au tras deja obloanele. Niciun sprijin concret din partea Guvernului, doar promisiuni ca va fi bine peste 10 ani!

Acum intelegeti de ce am spus ca PNL a copiat prost de la PSD ?!

Marturie e istoria: intotdeauna PSD la guvernare a cladit bunastare, in timp ce dreapta a risipit tot generand austeritate, saracie si somaj.

E ca in greierele si furnica: sunt unii care MUNCESC tot timpul, in timp ce altii care canta la chitara toata vara, se distreaza pe la chermeze guvernamentale si trag de halbe pe la terase cu prietenii RISIPESC tot”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, afirma ca Marcel Ciolacu a angajat la PSD nu mai putin de 70 de persoane care se ocupa de „comunicare”.

„Daca tu azi ca partid de opozitie nu crezi in sondaje, atunci cand sa mai cresti? Uitati-va la partea de comunicare. Dragnea avea vreo 30 de oameni la partid, mi-a spus cineva tocmai ieri. Astazi se pare ca au vreo 70 la partid. Comunicatori sunt mult mai multi decat erau pe timpul lui Liviu Dragnea. Dar uitati-va ce se comunica: de ce nu crestem, de ce lumea nu preai stirile, nu pune intrebari liderilor din partid?”, a declarat Teodorovici intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Cei 70 angajati de Ciolacu sunt platiti din subventiile acordate de stat partidului. PSD a primit jumatate din subventiile alocate de stat formartiunilor politice. In perioada martie – mai, in conturile PSD au intrat 30,9 milioane de lei, iar in iunie alte 11,9 milioane. In total, pesedistii au primit in lunile de stare de urgenta si de alerta 42,8 milioane de lei, adica 8,92 milioane de euro.

Mai mult despre:


Comentarii: