politica

„Noi nu plecam niciunde, ca nu avem de ce”. Mihai Fifor si Dancila s-au baricadat in sediul Guvernului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat duminica in cadrul unei reuniuni cu pensionarii PSD, la Constanta, ca „noi nu plecam niciunde, ca nu avem de ce”. Fifor a mai sustinut ca Dancila va fi presedinte al Romaniei.

„Vreau sa va spun ca noi nu plecam niciunde, ca nu avem de ce. Nu doar ca nu plecam, dar mergem inainte cu fruntea sus pentru ca nu ne e rusine de nicuna dintre masurile pa care le-am luat pentru romani. Si nu ne e rusine de nicuna dintre masurile pe care le vom lua. Si aveti aici garantul. De un an si opt luni, premierul Romaniei sta in picioare impotriva tuturor loviturilor. Nu e usor. Si continua pe drumul pe care l-a ales.

Nu ne oprim, ne facem datoria si vom veni la dvs la decont ca nu unul de afara ne spune cand sa plecam, ci dvs care aveti bun-simt si nu sunteti in strada sa dati cu palaria de pamant, ci sunteti aici la dialog. Cand vine momentul votului, vom veni in fata dvs cu ce am realizat si dvs veti decide daca mai stam sau plecam. O sa va spun un lucru: atata timp cat doamna prim-ministru decide ca rezista si merge mai departe, noi vom fi in spatele domniei sale. Pe 24 noiembrie vom da presedintele Romaniei”, a declarat Mihai Fifor.

Viorica Dancila a adaugat ca multi din aceasta tara ar trebui sa ia din experienta pensionarilor, pentru ca „ghioceii” de la tamplele lor sunt dublati de multa experienta si de intelepciune.

„Am venit foarte bucuroasa sa va intalnesc astazi, cu multa deschidere si cu multa emotie. De fiecare data am emotii cand ma intalnesc cu pensionarii din Romania. De fiecare data am vazut sustinerea pensionarilor, increderea pe care ne-au acordat-o. (…) De fiecare data au simtit daca vine un pericol sau daca se merge in directia cea buna. Din pacate, au fost putini cei care i-au ascultat. Trebuie sa invatam in aceasta tara sa ascultam pensionarii. (…) Cand vrei sa iei cele mai bune decizii, te consulti cu cei care au experienta, intelepciune, cu cei care au depasit multe obstacole in viata”, a spus premierul.

Liderul PSD, care a fost intampinata de un grup de cativa protestatari la intrarea in sala in care se tine evenimentul, i-a criticat in context pe cei care au vrut si mai vor sa faca „razboi” intre tineri si seniori, intre bugetari si cei care lucreaza la privat.

„Noi am sustinut intotdeauna dialogul, respectul. (…) Sunt unii care doar stiu sa jigneasca, nu vin cu o propunere, cu nimic constructiv. De la Constanta nu au iesit sa protesteze, dar au venit de la Bucuresti, pentru ca ei cred ca mai pot influenta cetateni. Nu o mai pot face, oamenii vad care este drumul catre care vor sa-i indrepte aceste persoane. Ei vor veni cu minciuni, cu jigniri, noi vom spune adevarul si cu proiecte pentru oameni. Importante nu sunt aceste manifestari care nu le fac cinste. Important este cate proiecte facem pentru oameni, cat de apropiati suntem de oameni. Nu o sa ne sperie astfel de lucruri, pentru ca suntem alaturi de oameni si iubim oamenii. Intotdeauna in Guvernul Romaniei veti avea un partener, sfaturile dumneavoastra vor fi binevenite. Aveti tot respectul nostru, toata admiratia noastra pentru ceea ce ati facut. Stim ca sunteti oameni care iubiti aceasta tara, iubiti acest judet. Si noi iubim tara si tot ceea ce vom face facem pentru tara, pentru a avea o imagine buna atat in interiorul tarii cat si in exterior. Nu tot ceea ce se intampla afara ne reprezinta pe noi. (…) Trebuie sa nu mai avem ura, sa nu mai avem dezbinare, sa fim mult mai uniti si sa actionam pentru Romania si pentru romani”, a mai spus premierul Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: mihai fifor

Recent Posts

Celebrul actor Jerry Seinfeld, huiduit la ceremonia de absolvire a Universitatii Duke de catre studentii pro-palestinieni, pe motiv ca ar sustine Israelul

Cunoscutul actor de comedie Jerry Seinfeld a tinut duminica discursul de inaugurare la ceremonia de…

2 minute ago

Actorul Steve Buscemi, lovit cu pumnul in fata in plina strada, la New York, de un individ care l-a atacat la intamplare

Actorul Steve Buscemi este intr-o stare buna de sanatate, dupa ce a fost lovit cu…

32 de minute ago

Serviciile secrete sud-coreene investigheaza posibile transporturi ilicite de armament din Coreea de Nord catre Rusia

Agentia de spionaj din Coreea de Sud a declarat duminica ca analizeaza suspiciunea de furnizare…

O oră ago

Surse: administratia Biden ar putea oferi Israelului informatii privind ascunzatorile liderilor Hamas, daca Netanyahu renunta la ofensiva in Rafah

Administratia Biden s-a oferit, se pare, sa ofere Israelului „informatii sensibile” despre locul unde se…

O oră ago