Noi probleme pentru Dragnea. Un cunoscut deputat din tabara sa ii pune mai multe conditii pentru a vota noul guvern: „Demiterea de urgenta a lui Maior”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii pune lui Dragnea mai multe conditii pentru a cota noul guvern PSD-ALDE. El s-a remarcat pana acum prin pozitii foarte dure la adresa DNA si a Laurei Codruta Kovesi.

Plesoianu spune ca va vota investirea noului guvern doar daca la Justitie va fi numita o persoana care sa lupte „acum” cu „abuzurile” din justitie, iar la Externe sa fie un ministru care sa-l demita pe George Maior, ambasador.

„Despre noul guvern PSD-ALDE… Nu ma intereseaza numele, ma intereseaza faptele… Ca atare, pentru a sustine noul Guvern, eu solicit garantii clare de la conducerea PSD ca:

1. La Justitie va fi o persoana care va avea pozitii si decizii FERME si IMEDIATE in ce priveste abuzurile STATULUI PARALEL caruia ii spunem, impropriu, STAT DE DREPT! Nu fofilari savante, ci FAPTE! Nu peste 16 generatii, ci ACUM!

2. La Externe va fi o persoana care sa aiba reactii FERME de fiecare data cand mai are cate un ambasador strain impresia ca suntem un popor care accepta statutul de COLONIE! La externe va fi o persoana care sa solicite DE URGENTA rechemarea (demiterea) domnului George Maior!

3. La Cultura va fi o persoana care sa demareze IMEDIAT o ancheta interna pentru a afla cine sunt lucratorii din minister care au considerat SI IN ACEST AN ca „Revista 22”, de pilda, este o revista… „culturala” care trebuie finantata din banul public!

Am votat motiunea de cenzura. Insa votul meu pentru un nou guvern este categoric conditionat de aceste GARANTII”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: