Noi STENOGRAME de la varful PNL. Reprosuri intre liberali si pedelisti: „Ati venit in HAITA”

news

Noi stenograme din sedintele la varf ale PNL au aparut in presa. Romania TV a dat publicitatii discutiile care au avut loc, luni, in conducerea PNL, despre recent aparutele stenograme in care Teodor Atanasiu ii jignea pe pedelisti, sustinand ca „ne-am tinut de nas cand am fuzionat, nu mai avem nevoie de ei”.

Potrivit stenogramelor din sedinta, omul doi din PNL, Marian Petrache, le-a reprosat celor din vechiul PDL ca ”nu vin cu lunile la sedinte, iar acum au venit cu totii in haita”.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, le-a reprosat democrat liberalilor de ce nu au vrut sa faca majoritate la Senat si marturiseste ca sunt nemultumiri peste tot in teritoriu, iar Atanasiu subliniaza ca discutia a fost ”scursa” de ”cineva nemultumit de la PNL” care apoi i-a dat-o lui Ioan Oltean, relateaza RTV.

De asemenea, in cadrul intalnirii de ieri, Cezar Preda i-a cerut lui Atanasiu sa faca un pas inapoi: ”Cred ca dl. Atanasiu ar trebui sa faca pasul inapoi. Ar fi si un semnal pentru toti cei din teritoriu care s-ar gandi sa mai faca asa ceva.”

Alina Gorghiu (copresedinte PNL): Este regretabil ce s-a intamplat, imi cer scuze in numele lui Teo Atanasiu. Nu cred insa ca este bine sa iasa Teo si sa va ceara public scuze, pentru ca ar confirma niste discutii private.

Teodor Atanasiu (prim-vicepresedinte): Nu am de ce sa-mi cer scuze, ce conteaza ce spun eu intr-un spatiu privat?! Eu am vorbit o ora si jumatate si in presa a aparut doau un minut. Mi se pare mai interesant sa aflam cine a dat inregistrarea presei.

De la voi a fost, a dat-o cineva nemultumit de la noi lui Nelu Oltean si el a dat-o presei. Stim cu totii cine controleaza site-ul pe care a aparut.

Cezar Preda (vicepresedinte): Cred ca dl. Atanasiu ar trebui sa faca pasul inapoi. Ar fi si un semnal pentru toti cei din teritoriu care s-ar gandi sa mai faca asa ceva.

Alina Gorghiu: Vasile, sincer, sunt nemultumiri peste tot! Problemele de care a vorbit Teo sunt absolut reale. Spre exemplu, de ce nu vreti voi sa facem majoritate la Senat?

Vasile Blaga (copresedinte PNL): Adica ce ar trebui sa fac eu? Voi ce ati facut?

Alina Gorghiu: Noi am adus oameni, facem negocieri cu altii in continuare, sa vina la noi.

Vasile Blaga: Negocierile sunt una, sa vina oamenii propriu-zis e altceva. In plus, a venit vreun om de la PNL fara sa discut si eu cu el inainte?!

Marian Petrache (secretar general PNL): Colaborarea dintre noi e la pamant. Voi nu dati cu lunile pe la sedintele de partid, iar acum ati venit toti, in haita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: