„Noi suntem mandri de Diana Sosoaca, ne mandrim cu ea”. Reactie oficiala a conducerii AUR

politica

Liderul AUR, George Simion, a declarat vineri seara ca este „mandru” de modul in care se manifesta Diana Sosoaca.

„Noi suntem mandri de Diana Sosoaca. Este o foarte buna avocata, ne mandrim cu ea, colaboram foarte bine cu dansa. O sa aveti surprize din partea Dianei in Parlament, o sa vedeti”, declarat Simion intr-un interviu pentru Aleph News.

Diana Sosoaca este o participanta activa la mitingurile „anti-botnita”, ea sustinand chiar inainte de alegeri ca spitalele modulare sunt „abatoare pentru poporul roman”.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: