Noi zboruri de pe Aeroportul Brasov. Destinatii catre Grecia, Turcia, Egipt si Tunisia

news

Aeroportul Brasov a anuntat, marti, ca din vara vor fi curse charter spre Creta (Grecia) precum si spre alte destinatii turistice din Egipt, Turcia si Tunisia. Zborurile catre Creta vor fi operate de Sky Express Greece.

„In perioada 1 iunie – 28 septembrie 2024, compania aeriana Sky Express Greece va opera in fiecare sambata zboruri pe ruta Heraklion – Brasov – Heraklion.

Programul convenit in urma discutiilor purtate de managerul operational al Sky Express, Konstantin Paskov, cu directorul general al Aeroportului International Brasov-Ghimbav, Constantin Albu, este urmatorul: decolare de la Heraklion (HER) la ora 11:00, aterizare pe Aeroportul Brasov (GHV) la ora 13:05 si decolare spre Heraklion la ora 13:55.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronava avand o capacitate de 180 de locuri.

Charterele anuntate de Sky Express au intrat in atentia agentiilor de turism, care au scos la vanzare pachete de vacanta in Creta cu plecare de la Brasov”, au anuntat oficialii aeroportului.

„Am inceput sa pregatim sezonul de vara, pe care ni-l dorim mai bogat si mai diversificat decat cel de anul trecut si avem toate motivele sa fim increzatori ca vom avea mai multe chartere decat in 2023. Sunt convins ca locuitorii judetelor Brasov, Covasna si Harghita, si nu numai ei vor alege sa plece in vacanta pornind de la Brasov si se vor bucura de o experienta de calatorie foarte buna”, a declarat Contantin Albu, directorul general al Aeroportului International Brasov.

De mentionat este ca in momentul de fata, ofertele mai multor tour-operatori pentru vara 2024 includ zboruri de la Brasov nu doar spre Creta, ci si spre destinatii din Egipt (Hurghada, cu plecare din 22 mai), Turcia (Antalya si Bodrum, incepand cu 29 mai) si Tunisia (Hammamet, din 14 iunie), precizeaza Aeroportul Brasov.

Dupa plecarea companiei Dan Air, singura companie aeriana care acum mai opereaza la Brasov este Wizz Air. Aceasta are zboruri spre Londra si Dormund.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: