Noile pretexte inventate de PSD: „Ne-am luat picioare in gura si pumni in gura de la astia”

politica

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, i-a atacat violent pe liderii USRPLUS, marti, sustinand ca PSD nu vrea sa se amestece in „circul” dintre formatiunile aflate la guvernare.

„Astia ne-au dat pumni in gura, picioare in gura”, a argumentat Grindeanu decizia PSD de a sabota motiunea de cenzura a USRPLUS.

PSD s-a sucit si in privinta anuntului de luni, in care spunea ca asteapta „demisiile ministrilor PSD”. Grindeanu vrea acum ca si useristii din nivelurile doi si trei sa demisioneze.

”Tot ce spunem noi de cateva zile, ca USR PLUS sa iasa din ipocrizie, s-a adeverit astazi. Tot azi mai vedem ca oficial USR PLUS pleaca de la guvernare, dar raman la guvernare cu esaloanele 2 si 3. Cu alte cuvinte, USR PLUS spune ‘Adio Citu’, dar raman cu tine. Toti soldateii de la partid nu demisioneaza, raman conectati la banul public si resursele tarii. Mimati iesirea de la guvernare cu 7 demisii, dar va lasati gasca de interese alaturi de Citu? Unde va e vitejia?”, a mai strigat Grindeanu dupa sedinta Biroului Politic National al PSD.

”Demisiile nu au fost inca acceptate. Aceasta imagine de azi e cea mai graitoare dovada a unu circ ordinar, marca USR PLUS in care au cooptat si AUR. PSD nu va intra in acest circ al USR si PNL”, a mai spus Grindeanu.

„PSD ramane consecvent deciziei pe care a luat-o: toti trebuie sa plece, si Barna si Citu. Motiunea aliantei USR PLUS – AUR este o jignire, e o motiune care spune doar ca premierul Citu este rau si ca nu a respectat protocolul. (…) Cand va ajunge motiunea la vot, PSD o va vota, daca ajunge acolo. Pana atunci, noi nu vrem sa intram in circul celor de la putere, este un circ intre PNL si USR”, a mai spus Grindeanu.

Intrebat daca PSD va participa la sedinta de plen comun in care urmeaza sa fie citita motiunea de cenzura a USR PLUS si AUR, Grindeanu a spus: „O sa vedem in momentul in care acest lucru se intampla. Acum stim ca la Cotroceni este o intalnire intre Iohannis si Barna. (…) Citu nu a acceptat inca demisiile ministrilor USR PLUS. De ce sa intre PSD in circul asta, un circ provocat tot de ei? Nu avem de ce”.

Urmariti halucinanta conferinta de presa a lui Grindeanu:

Mai mult despre: ,

Comentarii: