Nora lui Dan Adamescu, vedeta la Antena 3 si RTV: „Scot copiii aia tineri in strada. Habar nu au ca protesteaza pentru niste crime”

news

Nora miliardarului Dan Adamescu, care a decedat luni nopate intr-o clinica privata din Bucuresti, ii acuza pe tinerii care au iesit duminica in strada ca „protesteaza pentru niste crime”.

”Si ma uit acum, scot copiii aia tineri in strada. Copiii aia nu stiu ce se intampla. Habar nu au ca protesteaza pentru niste crime. Penitenciarul din Romania e facut pe stilul stalinist, unde oamenii erau trimisi sa moara. Penitenciarele noastre nu s-au modernizat. E dezastru in Romania in inchisori. S-au apucat de lupta anti-coruptie, dar nu s-au pregatit. Bagi omul la inchisoare, dar nu-l omori. Nu ai dreptul sa iei viata omului aluia, nu ai dreptul asta. Cum te apuci sa bagi oameni cu bulucul la tocator. Toata Romania e corupta, pe toti sa ne bage la inchisoare si sa ne trimita la inmormantare. Si daca supravietuieste, va dati seama cum iese omul ala de acolo? Pai se transforma in fiare”, a spus nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, la un post de stiri.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, marti, ca Ministerul Justitiei ar trebui sa prezinte o situatie cu numarul persoanelor care au murit in penitenciarele romanesti si a argumentat ca noaptea trecuta „un om a murit in penitenciar”, referindu-se la omul de afaceri Dan Adamescu.

Liviu Dragnea a afirmat ca statul roman trebuie sa ia masuri de ameliorare a conditiilor din penitenciare. ”Din pacate, de ani de zile Romania a primit foarte multe amenzi si a primit foarte multe condamnari pe conditiile din penitenciare. Sunt enorm de multe documente oficiale, din pacate nu au fost foarte mediatizate care arata ca Romania e privita foarte rau din punctul asta de vedere, respectiv conditiile inumane din penitenciare”, a spus Dragnea.

El a evocat si decesul omului de afaceri Dan Adamescu in cursul noptii de luni spre marti. ”Totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar. Acel om nu fusese condamnat la moarte. Eu cred ca Ministerul Justitiei, in foarte scurt timp, sa arate cati au murit in inchisorile din Romania, ca poate e bine ca toti sa stim”, a spus presedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: