Norica Nicolai, atac murdar la adresa protestatarilor de la Ateneu. Mihai Sora si Oana Pellea au fost „platiti”

politica

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a sustinut, duminica seara, la Antena 3 ca protestatarii care s-au aflat joi langa Ateneul Roman sunt „profesionisti”, fiind „platiti” sa „creeze un anume tip de atmosfera”. Printre protestatari s-au aflat Oana Pellea, Mihai Sora si pianistul Dan Grigore.

„Sunt profesionisti, daca ii privesti si le analizezi comportamentul de aproape”, a sustinut Norica Nicolai dupa ce Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentatinregistrari realizate in fata Ateneului Roman.

„De data aceasta, nu prea au fost multi, ceea ce inseamna ca nici cei care ii coordoneaza nu au investit foarte mult. O sa le vedem (n.r. imagini de la protestul de joi seara) pe televiziunile din Europa saptamana viitoare, cu siguranta. Vor sa creeze un anume tip de atmosfera”, a spus Norica Nicolai.

„Dar este foarte clar, spre deosebire de cei de la Paris, care au un ideal, ei au o treaba. Asta este parerea mea. Oricum, jenant. De asteptat”, a mai declarat Norica Nicolai.

In jur de o mie de protestatari s-au aflat, joi seara, langa Ateneul Roman, dorind sa le atraga atentia liderilor UE ca PSD si Guvernul Dancila nu reprezinta Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: