Norica Nicolai, numita Avocat al Poporului? Noaptea mintii, ce nume are in vedere Tariceanu pentru aceasta functie

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ia in calcul doua nume pentru postul de Avocat al Poporului, avand in vedere ca mandatul lui Victor Ciorbea a experiat. Potrivit unor surse politice, Tariceanu le are in vedere pe Norica Nicolai si Renate Weber.

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca in interiorul coalitiei PSD-ALDE s-a stabilit ca propunerea pentru functia de Avocat al Poporului va reveni celor de la ALDE si a afirmat ca inca nu s-a discutat despre numele celor care ar putea sa ocupe aceasta functie.

„Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am stabilit nume”, a declarat premierul, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta coalitiei de guvernare.

Tariceanu ia de deja in calcul doua nume: Norica Nicolai sau Renate Weber. Ambele au fost pe primele locuri pe lista ALDE la europarlamentare.

„Daca PSD propunea la postul de avocat al poporului obisnuitul gandac de bucatarie, cu carnet de partid, cu o frumoasa cariera in slujba infractorilor, nu eram socat.

Dar Renate Weber a avut un moment in viata ei in care a fost o fiinta decenta. Pana cand..nu stiu…si-a dat seama ca e mai rentabil sa fii in gasca lui Dragnea si Tariceanu. Si a inceput sa declare ca, deh, rusii au dreptatea lor si noi ii provocam, prin scutul de la Deveselu.

Daca Weber il inlocuieste pe Ciorbea in functia de Avocat al Poporului va fi un regres, fiindca ea va fi mai agresiva si mai toxica decat acel rebut PNTCD”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: