Norica Nicolai revine cu explicatii. Reuseste sa fie si mai penibila: „Se incearca o demolare a institutiei Jandarmeriei”

politica

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai s-a infiintat, vineri, la Antena 3 incercand sa dreaga busuiocul, dupa ce a declarat ca imaginile in care sunt batuti protestatari cu mainile ridicare sunt „trucate”. Declaratia a facut valva pe retelele de socializare.

Nicolai a incercat o noua diversiune. Desi in declaratia initiala s-a referit la protestatarii cu mainile ridicate din Piata Victoriei, Nicolai a sustinut la Antena 3 ca de fapt a dorit sa sanctioneze o anumita imagine care circula pe Facebook.

„Aceasta declaratie a starnit foarte multe injurii si amenintari la adresa mea. Am urmarit protestele, pe data de 11 am urmarit si internetul, de doua luni gradul de ura pe internet era permanent.

Pe data de 11 am vazut o poza care te impresiona orice ai fi. Era vorba de un jandarm care dadea cu priciorul intr-un femeie pe caldaram. Apoi am vazut aceeasi poza in care avem de a face cu o situatie de la New York. Faceam referire si la aceasta fotografie.

Gestul acela cu mainile sus mi s-a parut ciudat. Ma asteptam ca la protestul Diasporei sa apara niste revendicari. Am vazut in schimb valul de violente, care a aparut dupa-amiaza. Acest miting al Diasporei a fost un pretext.

Se incearca o demolare a acestei institutii, care nu este in regula deloc. Au apartu plangeri la ONU, la Curtea de la Haga. Mi se pare o exacerbare, de aruncare in derizoriu a unei situatii, cum a fost cu acea domnisoara jandarm care a fost lovita cu o bestialitate iesita din comun”, a declarat Nicolai la Antena 3.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri, ca imaginile cu jandarmi filmati in timp ce au lovit oameni care tineau mainile ridicate, in semn de non-violenta, au fost trucate.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate. Si in tarile din UE se actioneaza la fel daca nu se respecta spatiul delimitat de jandarmi”, a declarat Norica Nicolai, potrivit Adevarul.

Imediat au inceput sa apara reactii pe pagina de Facebook a Noricai Nicolai. Ultima postare, de acum cinci saptamani, are acum sute de comentarii legate de aceasta declaratie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: