Norica Nicolai si Ciolacu fac deja noul Guvern, insa nu se inteleg. Seful PSD nu-l vrea premier pe George Maior

politica

Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca PSD nu va face „proba” unui Guvern tehnocrat, cu George Maior premier, asa cum propune Norica Nicolai in spatiul public. Liderul interimar al PSD a mai precizat ca nu-l cunoaste pe George Maior si ca doreste un guvern de uniune nationala pana la parlamentare.

„Nu am avut placerea de a-l cunoaste pe domnul Maior. Cu certitudine Partidul Social Democrat nu va face aceasta proba. Ne-am dori pentru aceasta perioada pana la alegerile parlamentare sa fie un Guvern de uniune nationala pentru gestionarea problemelor romanilor si dupa alegeri sa se contureze o majoritate”, a declarat presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sambata, citat de Mediafax.

Afirmatia vine in contextul in care, potrivit unor informatii vehiculate in spatiul public, presedintele consiliului national al ALDE, Norica Nicolai, sustine un guvern tehnocrat, al carui ministru ar putea fi fostul sef al SIE George Maior, in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban ar trece in Parlament.

Mai mult despre: ,


Comentarii: