Norica Nicolai si Fifor, executati la pachet de Rares Bogdan chiar la Antena 3. Norica: „Nu ma intrerupe!”

politica

Dialog fierbinte intre Rares Bogdan (PNL), pe de o parte, si Norica Nicolai (ALDE) si Mihai Fifor (PSD), de cealalta parte la Antena 3. Totul a pornit de la Dosarul 10 August.

Norica Nicolai i-a solicitat lui Rares Bogdan sa ceara si audierea lui Emmanuel Macron in Parlamentul European privind actiunile fortelor de ordine impotriva vestelor galbene. Rares Bogdan a pus-o imediat la punct, cu toate ca a intervenit si Mihai Fifor sa o apere.

Iata dialogul:

Norica Nicolai: Nu ma intrerupe! Te-am ascultat! Tot esti tu in Parlamentul European! Nu solicitati si audierea lui Macron pentru evenimentele din Franta? Suntem tara europeana, Dumnezeule! Solidaritate!

Mihai Fifor: Poate il audiaza si pe dl. Iohannis pentru incitarea la ura.

Rares Bogdan: Pot sa aplaud modalitatea dvs de a muta planul, e interesanta, e pe publicul Antenei 3, e pe retorica domnului Tariceanu. Ma uit chiar cu interes la ce ati facut in acest moment. Stiti foarte bine ca intre vestele galbene si exprimarea acestora la Paris si ce s-a intamplat pe 10 august la Bucuresti este o diferenta ca de la cer la pamant. In cazul vestelor galbene, acestea actionau cu furie.

Norica Nicolai: Ee… E vorba tot de un jurnal de operatiuni de interventie a fortelor de ordine in cazuri similare. Iarta-ma Rares Bogdan, dar nu poti sa consideri ca romanii sunt atat de usor manevrabili si manipulabili! Electoratele fac ce vor! Dar nu putem sa prezentam public cinic o strategie prin care sa fortam un anume tip de electorat sa vina la vot.

Mihai Fifor: Ba putem, se pare!

Rares Bogdan: Nu! Eu m-am cuplat pe fapte! Nu am generat fapte.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: