Norica Nicolai tranteste inca una epocala. De ce nu ar fi venit romanii sa voteze la referendum

politica

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a gasit o explicatie stupida pentru absenteismul masiv de la referendumul pentru definirea familiei. Ea sustine ca romanii nu mai au incredere ca votul lor are putere, astfel incat au ales sa stea acasa.

”Exista o imensa frustrare in populatie, foarte multi sunt convinsi ca votul lor nu mai conteaza. Si manipularile au fost tot in acest sens. Oamenii au fost indepartati de exercitarea dreptului de vot, ceea ce e foarte periculos”, a declarat Nicolai, duminica seara, la Antena 3.

Nu este pentru prima data cand Norica Nicoli se foloseste de astfel de dezinformari grosiere. La scurt timp dupa reprimarea violenta a manifestatiei din 10 august, Nicolai a sustinut ca imaginile in care jandarmii ii lovesc cu bastoanele pe protestatarii pasnici sunt trucate.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate. Si in tarile din UE se actioneaza la fel daca nu se respecta spatiul delimitat de jandarmi”, a declarat atunci Norica Nicolai.

Mai mult despre: ,

Comentarii: