Noroc ca premierul Italiei nu stie romaneste. Semianalfabeta Dancila a facut o noua gafa penibila – Video

news

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, alaturi de premierul Italiei, ca Romania si Italia sunt „parteneri privelegiati”.

Dupa intalnirea cu premierul Italiei, Dancila a sustinut o conferinta de presa in care a pronuntat din nou gresit cuvinte uzuale romanesti.

Dancila a spus ca a agreat impreuna cu presedintele Consiliului de Ministri al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni, ca, imediat ce se va constitui viitorul Guvern de la Roma, sa se desfasoare o sedinta comuna, care ar putea contribui la diversificarea si consolidarea cooperarii sectoriale foarte bune dintre Romania si Italia.

„Am agreat impreuna cu premierul italian faptul ca, imediat ce se va constitui viitorul Guvern italian, sa avem o sedinta comuna, care ar putea contribui la diversificarea, dar si consolidarea cooperarii sectoriale foarte bune deja intre tarile noastre, in domenii precum securitate si aparare, domeniile economice, energie, mediu, agricultura, justitie si afaceri interne, sanatate, cultura si educatie”, a declarat Dancila, dupa o intalnire avuta la Palatul Victoria cu Gentiloni.

Romania si Italia sunt „parteneri privelegiati”, a completat Viorica Dancila. Vezi video de la minutul 0.45:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: