politica

Nou atac din PNL la adresa USR: „De-asta te faci politician, sa iti bagi rudele in fata. Sa o inscriu pe mama in USR ca sa pot totusi sa o programez si pe ea?”

Adrian Moraru, fost candidat PNL (sustinut si de USR PLUS) la Primaria Sectorului 3, lanseaza un atac dur la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe care il acuza ca „si-a bagat parintii in fata” la vaccinare.

„Ingerul vaccinarii din Romania, VVV ne spune ca sistemul de programare merge perfect. Mii de postari din FB, cu screenshot, cu video ii demonstreaza ca NU merge.

El replica: merge. Eu mi-am programat parintii. A, bine ma. Daca tu si parintii tai sunteti vaccinati atunci totul e minunat. Vaccinarea merge perfect. De-asta te faci politician, sa iti bagi rudele in fata. Sa o inscriu pe mama in USR ca sa pot totusi sa o programez si pe ea?”, a scris Moraru pe Facebook.

Vlad Voiculescu anuntase vineri ca platforma online unde se fac inscrierile pentru vaccinare „merge bine” desi multi sesizau ca sunt probleme.

„Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine. E intuitiva. Vor mai fi disfunctionalitati? Probabil ca da. Nu voi veni niciodata in fata voastra sa va spun ca totul este perfect atunci cand nu este. STS lucreaza incontinuu pentru a rezolva probleme si pentru a imbunatati platforma.

Repet ce am zis in ultimele zile, si anume ca nu avem doze de vaccinuri la discretie. Trebuie sa tinem cont de acest lucru. Parintii si bunicii nostri dar si cei care sufera de boli cronice trebuie sa aiba prioritate!”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Ulterior, el a revenit cu precizari.

„Se pare ca am evaluat partial gresit. Am citit cateva sute de comentarii si reactii, am vorbit cu cunoscuti si am incercat sa ii ajut pe cativa cu inscrierea. Daca pentru mine (si probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru altii inscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur si simplu imposibil. Mai e mult de munca. Maine voi lua legatura cu cei de la STS si CNCAV sa vad cum ii putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea”, a mai spus Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Celalalt „turn inclinat” al Italiei: Turnul Garisenda din Bologna, in pericol sa se prabuseasca, va fi reparat la fel ca Turnul din Pisa

Autoritatile italiene au pus la punct un plan de salvare a Turnului Garisenda din Bologna,…

5 ore ago

Invitarea lui Putin la summitul G20 ar trebui facuta in urma unui consens

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus…

5 ore ago

A doua nava cu ajutoare umanitare pentru Gaza va pleca sambata din Larnaca

Cea de-a doua nava care transporta ajutoare umanitare pentru Gaza, ca parte a proiectului Amalthea,…

5 ore ago

Universitatea Harvard va elimina copertile din piele umana ale unei carti din anii 1800

Universitatea Harvard a eliminat copertile din piele umana ale unei carti din secolul al XIX-lea…

6 ore ago