Nou bilant Colectiv: 58 de morti. Andreea s-a trezit din coma azi-noapte, insa organismul a cedat

news

Bilantul victimelor de la Colectiv a crescut astazi la 58. Andreea Stefan, o tanara de 28 de ani a murit noaptea trecuta la o clinica din Germania.

Familia tinerei din Ramnicu Valcea, ranita in clubul Colectiv, a anuntat ca aceasta a decedat noaptea trecuta intr-o clinica din Germania. A fost transferata in Germania in seara zilei de duminica, 8 noiembrie, la Berufsgenossenschaftliches Universitatsklinikum Bergmannsheil GmbH, Clinica pentru Chirugie Plastica si Raniti cu Arsuri Grave din orasul Bochum

Tanara a suferit arsuri puternice pe jumatate din suprafata corpului, fiindu-i afectate grav caile respiratorii.
Potrivit voceavalcii.ro, Andreea a fost trezita joi de medici timp de 45 de minute, insa se pare ca nu ar fi reactionat foarte bine, ea fiind ingrozita de starea in care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare ca au bagat-o din noua in coma indusa. Numai ca organismul ei nu a mai rezistat.

andreea

Colegii Mihaelei Stefan (mama Andreei) de la SC Apavil Ramnicu Valcea au trimis un mesaj de condoleante: „Suntem alaturi de colega noastra Mihaela Stefan in greaua suferinta pricinuita de pierderea fiicei sale Andreea.

Ne este greu sa descriem in cuvinte tristetea care ne-a cuprins la aflarea vestii trecerii in nefiinta a Andreei, la doar 28 de ani.

Ne-am rugat pentru ea, am sperat sa fie bine si sa se bucure de viata. Din pacate, Dumnezeu ii cheama la el prea devreme pe cei mai buni dintre noi.

Sincere condoleante si fie ca Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 31 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 58.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 44 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 11 in stare critica sau grava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: