Nou secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii. Competente: „Utilizare excelenta a navigarii pe internet”

news

Premierul Victor Ponta a numit-o joi in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pe Alina Cazanacli, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Cazanacli are 34 de ani si este presedintele Tineretului Conservator. Pana in acest moment a fost subsecretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Anterior ea a lucrat la cabinetul europarlamentarului Sabin Cutas.

Potrivit CV-ului, Alina Cazanacli are printre competente „aptitudini organizatorice dobandite in cadrul desfasurarii activitatii de asociat administrator la societatea comerciala ENCAZ” si „utilizare excelenta a programelor Microsoft Office si a navigarii pe internet”.

Alina Cazanacli este foarte populara pe Facebook, ea fiind admirata pentru calitatea bronzului sau aspect: „Looking like a Goddess!”

alina5
De altfel, in timpul unei dezbateri in Parlament a unui proiect de lege, noul secretar de stat a creat valva, fiind necesara interventia presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Dupa cum se poate vedea din stenograma de mai jos.
alina parlament
 Sursa: cdep.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: