Noua administratie a Bucurestiului. Vlad Voiculescu va deveni viceprimar dupa ce Firea va fi alungata. Se va ocupa de spitalele si scolile din Capitala

politica

Liderii PNL, USR si PLUS au incheiat cu succes, vineri noapte. negocierile pentru candidati comuni la primariile de sector din Bucuresti. Ei s-au inteles ca Vlad Voiculescu, liderul PLUS Bucuresti, sa devina viceprimar al Capitalei daca Nicusor Dan va fi ales primar.

Vlad Voiculescu urmeaza sa se ocupe, daca va deveni viceprimar, de Sanatate, Educatie si Asistenta sociala. Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, coordoneaza acum un ONG care are grija de copiii foarte bolnavi, MagiCamp.

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, a anuntat vineri noapte ca negocierile cu PNL s-au incheiat cu succes.

„A iesit fum alb. Avem candidaturi comune la Bucuresti. Bucurestiul va avea un viitor fara PSD.

Nu a fost usor. Am reusit sa avem candidati comuni ireprosabili astfel incat sa putem avea un rezultat cu care sa mergem in fata electoratului”, a scris Nasui pe Facebook.

Surse din USR au precizat care sunt candidatii din partea „Aliantei pentru Bucuresti”, coalitia celor trei partide PNL-USR-PLUS, la sectoarele din Capitala.

Sectorul 1: Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2: Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 3. Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4: Simona Spataru (PLUS)

Sectorul 5: Crstian Bacanu (PNL)

Sectorul 6: Ciprian Ciucu (PNL)

Prin urmare, PMP nu va face parte din aceasta alianta si va avea candidati separati. USR a acuzat PMP de balt cu administratia Firea, consilierii PMP votand constant alaturi de cei ai PSD in consiul general si in cele de sector.

De asemenea, o alta victorie a USR este ca Dan Cristian Popescu si Dan Iulian Croitoru, acuzati si ei de blat cu PSD, au pierdut sustinerea PNL pentru primariile din sectoarele 2 si 5.

Candidaturile vor fi finalizate sambata, in cadrul sedintei Biroului Politic National al PNL.

Mai mult despre:

Comentarii: