Noua manifestatie, AUR a adus oameni cu autocare in Piata Victoriei. Simion: „Guvern criminal!”

politica

Mai multi simpatizanti AUR s-au adunat sambata, la Piata Universitatii, unde se afla si liderul formatiunii George Simion, pentru a protesta fata de restrictiile impuse in contextul pandemiei. De asemenea, si la Piata Victoriei s-au adunat manifestanti. Lor li se alatura si alti protestatari sositi din tara cu autocarele si care vin din zona Bucur Obor, in mars, catre centrul Capitalei.

”Oameni de AUR prezenti astazi la protestele impotriva restrictiilor impuse de un guvern criminal si pentru autostrazile A7 si A8”, a scris pe Facebook George Simion, postand o imagine din Piata Universitatii si una de la manifestatia pentru autostrazi in zona Moldovei..

Protestatarii de la Piata Universiatatii au drapele tricolore si afiseaza un banner pe care scrie ”Libertate”. Numarul lor este de aproximativ 100.

In Piata Victoriei sunt mai putini manifestanti cu drapele, insa lor li se alatura oameni veniti din tara cu autocarele si care apoi eu venit in mars in Piata Victoriei, mentioneaza news.ro.

Cei sositi cu autocarele, care afirma ca sunt din Iasi si Bacau, au drapele, cruci si icoane. Unii dintre ei declara ca isi vor inapoi ”dreptul de a respira liber” si revenirea la viata normala. Dintrei ei, unii merg si catre Piata Universitatii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: