Noua marlanie a PSD. Jurnalistii fac dovada ca Iohannis NU avea nicio casca in ureche. CTP: „E imposibil asa ceva”

politica

Fotografii realizate de jurnalisti in timpul dezbaterii cu presa a lui Klaus Iohannis demonstreaza ca presedintele nu a avut casca in ureche. Un fake news in acest sens este distribuit masiv de liderii PSD pe retelele de socializare.

„Acesta este un fake news. O spun pentru ca sunt unul dintre cei peste 15 jurnalisti care au participat la conferinta presedintelui Klaus Iohannis, de la Modrogan. Nu a existat casca, nu au fost intrebari stiute dinainte. Sa rostogolesti o astfel de minciuna intra in logica de campanie, daca asa considera un partid sa faca campanie. Insa, ca jurnalist, nu pot sa accept aceasta manipulare grosolana”, a scris jurnalista Valentina Postelnicu de la Libertatea.

Iata fotografiile care dovedesc ca PSD a mintit in legatura cu casca:


Foto: Inquam Photos

Gabriela Firea si Florian Bodog au lansat pe Facebook stirea falsa conform careia Iohannis avea casca.

De altfel, Iohannis a fost intrebat in acest sens de un jurnalist. Presedintele a ras.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a demontat si el acest fake news.

„N-am inteles intrebarea usor stupida daca n-are o casca in ureche. Cum sa ai o casca prin care sa ti se spuna cand vorbesti liber si raspunzi la intrebari pe care nu le cunosti dinainte. E imposibil asa ceva. Nu se poate asa ceva. Aici presedintele a reactionat spontan, excelent, aratandu-si urechea dreapta, urechea stanga, apoi crestetul capului, aici este casca. Nu s-a aratat indignat. A gasit raspunsul perfect”, a spus CTP la Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: