O noua postare a Jandarmeriei creeaza taifun pe Facebook. Marian Godina: „Nuuu! Chiar nu e nimeni cu cap pe acolo pe la voi???”

news

Jandarmeria Romana comite o noua gafa scandaloasa. A postat pe pagina sa de Facebook un colaj de imagini cu interventii ale jandarmilor din alte state ale UE pentru a-si justifica violentele din Piata Victoriei. Insa filmul scoateinca o data in evidenta cat de abuziv au actionat jandarmii romani.

„In continuare, va prezentam modul de interventie al fortelor de ordine publica din Uniunea Europeana si Statele Unite, in situatii de restabilire a ordinii de drept”, a scris Jandarmeria.

Postarea a creat un val de furie pe Facebook, in mai putin de o jumatate de ora fiind inregistrate aproximativ 1.000 de comentarii critice. Multi internauti scot din nou in evidenta abuzurile jandarmilor.

„Dragi jandarmi, m-am uitat la filmulet de 5 ori. Nu am vazut nici un civil caruia i s-au dat in fata jeturi de gaze lacrimogene de la 30 de cm fara sa fi facut nimic. Nu am vazut jurnalisti carora sa li se fi dat pumni si picioare. Nu am vazut persoane care au fost lovite desi erau la pamant sau aveau mainile ridicate. Nu am vazut sa fi gazat vreme de 4 ore niste zeci de mii de oameni in mod constant. Nu am vazut persoane scoase din taxi-uri si batute bine”, a scris Catalin Tenita pe pagina Jandarmeriei.

De asemenea, si politistul Marian Godina s-a arata stupefiat de postarea Jandarmeriei: „Chiar nu e nimeni cu cap pe acolo la voi?”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: