Noua sefa a CSM tine sa nu dezamageasca PSD si Antena 3. Judecatoarea Simona Marcu iese la atac impotriva sefei DNA

news

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CMS), Simona Marcu, a anuntat, luni, ca va sesiza Inspectia Judiciara ca urmare a inregistrarilor difuzate duminica seara in care fostul deputat PSD Vlad Cosma afirma ca seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, i-a cerut sa modifice anumite documente pentru a-l putea aresta pe Sebastian Ghita. 

„Voi sesiza Inspectia judiciara. Opinia publica are dreptul sa afle adevarul cat mai repede!”, a declarat Simona Marcu pentru Q Magazine.

Alegerea Simonei Marcu ca sefa a CSM a creat o imensa satisfactie la Antena 3. Unul dintre invitatii de casa ai postului, Razvan Savaliuc, a avut numai cuvinte de lauda la adresa judecatoarei.

„Doamna Marcu face parte din zona sanatoasa a Justitiei, s-a opus in trecut abuzurilor din sistem”, a declarat Savaliuc la Antena 3.

Pe site-ul sau, luju.ro, se afirma chiar ca „este cea mai buna varianta si daca avem in vedere prestatia ireprosabila pe care judecatoarea Simona Marcu, una dintre doamnele Justitiei din CSM, a avut-o in anul 2017. Sa ne amintim doar de momentul in care judecatoarea Marcu a cerut cercetarea disciplinara a Procurorului General al Romaniei Augustin Lazar, zis Lazarica, pentru declaratiile politice inadmisibile pe care acesta le-a facut”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: