Noua stea a PSD. Valeriu Nicolae dezvaluie secretul ascensiunii fulminante a lui Victor Negrescu: bunicul lui a fost „partener de negocieri al lui Brejnev”, iar tatal lui a ocupat functii inalte in comunism

politica

„Vanatorul de impostori”, Valeriu Nicolae, a dezvaluit marti amanunte nestiute care explica succesul in politica al lui Victor Negrescu, europarlamentarul nelipsit de langa Marcel Ciolacu in timpul vizitelor externe ale sefului PSD.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a aparut alaturi de Ciolacu in toate vizitele pe care acesta le-a facut la Bruxelles sau la evenimentele internationale ale socialistilor, precum congresul PSD sau congresul Internationalei Socialiste.

In imaginea de mai jos, Negrescu apare alaturi de premierul Spaniei, dupa ce l-a ajutat pe Ciolacu sa fie ales vicepresedinte al Internationalei Socialiste.

Valeriu Nicolae a dezvaluit intr-o postare pe Facebook ca atat bunicul cat si tatal lui Negrescu au fost inalti demnitari comunisti.

„Bunicul lui X a fort partenerul de negocieri a lui Breshnev, cel care a fost un fel de Putin dar mai tartore, in timpul comunistilor.

Tatal lui X a lucrat inainte de 1989 in ministerul comunist al metalurgiei ca orice dizident si apoi dupa revolutie a fost in guvernul Vacaroiu cel deloc dominat de securitate si apoi cu ajutorul lui Misu Negritoiu si competentei a ajuns la delegatia Comisiei Europene in Romania. In 2000 a fost iarasi in ministerul de externe si apoi pana in 2007 la Delegatia Comisiei Europene si apoi la Banca Nationala condusa tot de un celebru nesecurist. Apoi ajunge omul la Bruxelles.

A se ghici ce ajunge X?

Victor Negrescu a terminat SNSPA-ul si a fost promovat agresiv de PSD. A avut niste oportunitati incredibile cu stagii in strainatate cum se intampla oamenilor normali si nu megapilelor politice. Are si el ca si domnul Geoana un doctorat in timp ce avea inca un minim de 4 slujbe in acelasi timp si facea si doua masterate in strainatate plus alte cateva nimicuri.

La 29 de ani devine deputat in Parlamentul European, la 32 ministru si la 33 prorector la SNSPA ca doar nu se putea altfel. Acum este iarasi in Parlamentul European. A primit in 2021 de la Parlamentul European lunar 14.081 EUR. Pe langa asta a mai incasat de la SNSPA si o alta universitate inca peste 1000 de EUR pe luna ca doar 14.081 EUR sunt pentru part time pentru geniile noastre. Promovat la greu de televiziunile lui Dan Voiculescu si el un nesecurist. Negrescu, un om, un PSDist care lupta cu coruptia asa cum se vede in imagine.

Cine zicea ca conteaza familia? Nu conteaza bre, numa ca a avut omul noroc nu stiti voi. Si doar vi se pare ca suntem un stat capturat si plin de acoperiti in fapt meritocratia este ceea ce ne caracterizeaza”, a scris Nicolae, ironic.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: