Noua vedeta AUR, batausul Ringo Damureanu: „Guvern de drogati si de vaccinati, veti plati scump. Du-te la Sibiu, Iohannis!”

politica

Vicepresedintele AUR, Ringo Damureanu, are o noua postare deliranta, in care sustine ca guvernul Romaniei este format din „drogati si vaccinati cu ADN strain”. 

„Jos masca, guvern de drogati, vaccinati cu ADN strain ! Luati-va labele murdare de pe banii oamenilor ! Nu vom accepta bataia voastra de joc la adresa salariatilor bugetari, a caror lege de salarizare o calcati in picioare inca o data. Veti plati scump cinismul vostru.

Va bateti joc de copiii, si asa pe cale de disparitie, ai acestui Neam, tinandu-le scolile inchise si nedandu-le macar alocatia cuvenita, in timp ce voi le-ati inrobit viitorul cu imprumuturi fabuloase in timp de ‘criza’.

Continuati sa umiliti batranii, amanand farama lor de speranta intr-o clipa de bunastare, pe care le-ati furat-o ! Ponegriti-ne si amenintati-ne pe toti, cu presa voastra ticaloasa pe care o adapati la sanul vostru. Nu ne mai temem de voi, romanii s-au trezit.

Plecati mai bine acasa, guvernanti ! Du-te la Sibiu, Iohannis !!!”, a scris Damureanu pe Facebook.

Ulterior, Damureanu a eliminat „drogati” din postarea sa.

Citeste si: AUR merge la Cotroceni cu un individ care a agresat o doctorita: „Mi-a aplicat un cot cu atata putere incat era sa cad peste birou”

Premierul Florin Citu a anuntat, luni, dupa sedinta de Guvern ca salariile bugetarilor vor fi inghetate pana va fi gata „o analiza ampla” pe legea salarizarii.

„Nu sunt adeptul taierii salariilor. In acest moment analizam insa daca legea actuala e eficienta privind salariile din domeniul public, au aparut o serie de anomalii si exceptii. Vom face o analiza ampla, vom veni cu rezultatele si pana atunci veniturile angajatilor se mentin la nivelul lui decembrie 2020, pana vom avea o analiza asupra efectelor si implicatiilor legii salarizarii a legii salarizarii”, a spus premierul.

El a adaugat insa ca „salariul minim va creste peste rata inflatiei – cu 3,1% anul viitor”. „Toate aceste masuri nu sunt masuri care le luam doar pentru aceasta perioada. Vor sustine cresterea economica. Vor avea un impact pozitiv”, a explicat Citu.

Citu a mai spus ca va fi construit un buget pe 2021 cu un deficit in jur de 7% din PIB, un deficit care nu pune frana economiei.

”Trebuie sa clarificam pentru bugetul de anul viitor ce masuri raman si cum se vor prelungi. Pentru bugetul pentru anul viitor ramanem la ceea ce am spus si pana acum: adeptii unei consolidari fiscale, ceea ce inseamna ca vom construi un buget cu care vom veni in Parlamentul Romaniei cu un deficit in jur de 7% di PIB, ceea ce arata pe de o parte angajamentul nostru ferm pentru consolidare fiscala, in acelasi tmp este un deficit bugetar care in contextul economic actual nu pune o frana economiei”, a mai spus premierul dupa sedinta de Guvern.

Mai mult despre:

Comentarii: