Noua Zeelanda: O femeie si-a dat iubitul in judecata pentru ca nu a dus-o la aeroport si a pierdut avionul

life

O femeie din Noua Zeelanda si-a dat iubitul in judecata pentru incalcarea unui „contract verbal”, deoarece nu a dus-o la aeroport iar ea a pierdut avionul, fiind fortata sa-si intarzie calatoria cu o zi, potrivit The Guardian.

Femeia a declarat tribunalului pentru litigii ca a avut o relatie cu barbatul timp de sase ani si jumatate. Ea aranjase sa participe la un concert cu niste prieteni. Iubitul ei fusese de acord sa o transporte la aeroport si sa stea la ea acasa pentru a avea grija de cei doi caini ai ei cat era plecata. Cu o zi inainte, femeia i-a trimis un mesaj sa o ia de acasa in intervalul 10:00 la 10:15. Dar el nu a venit, iar femeia a pierdut avionul si a fost nevoita sa cheltuie mai multi bani cu un nou bilet de avion pentru a doua zi si cazarea cainilor.

De asemenea, ea platise si bilete de feribot pentru ca ea si iubitul ei sa plece intr-o vacanta la un moment dat pentru a-si vizita fiii si a sustinut ca ar trebui ca barbatul sa-i ramburseze costul biletului.

Femeia a marturisit ca a incheiat un „contract verbal” cu partenerul ei prin care acesta a spus o va duce la aeroport si va avea grija de cainii ei. Ea a sustinut ca barbatului „ii placea sa stea la ea acasa”, deoarece mai avusese grija de cainii ei in trecut.

Cazul a fost respins.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: