Noul dosar al lui Liviu Dragnea. Urmarit penal pentru cinci infractiuni, printre care si constituire de grup infractional organizat

news

Liviu Dragnea are calitatea de urmarit penal intr-un nou dosar, al treilea, la DNA. Potrivit mai multor surse, liderul PSD este acuzat de cinci infractiuni.

Dragnea este urmarit penal intr-un dosar legat de deturnare de fonduri europene cu ajutorul Tel Drum. Dragnea este acuzat de cinci infractiuni: abuz in serviciu, frauda cu fonduri europene, grup infractional organizat si derivatele acestor infractiuni.

In acest dosar prejudiciul este urias, de 21 de milioane de euro.

Citeste si: Oficial, DNA ii aduce acuzatii foarte grave lui Dragnea. Cum s-a constituit si a functionat grupul infractional organizat din Teleorman

Dragnea a iesit luni in aplauzele unor sustinatori si membri ai partidului, din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat.

Dragnea nu a dat declaratii jurnalistilor.

El a refuzat sa raspunda daca este urmarit penal si pentru ce fapta.

La DNA au fost mobilizati jandarmi — atat la intrarea in institutie, unde se aflau jurnalistii, cat si vizavi, unde erau sustinatorii liderului PSD.

Atat la intrare, cat si la iesire, Dragnea a fost flancat de jandarmi, astfel ca jurnalistii nu s-au putut apropia de el prea mult pentru a pune intrebari.

Ulterior, un jurnalist a fost legitimat de un jandarm, care a precizat ca a procedat conform legii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: