Noul guvern, cu totul altceva. Ministrul Muncii a venit pe jos la birou: „Voi pune mai putin accent pe sefi”

news

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, si-a facut aparitia, in prima zi de munca, venind pe jos cu o cafea in mana. Ea le-a spus jurnalistilor, pe trotuar, care sunt prioritatile mandatului ei.

„Oamenii sa stie din din sursa sigura ca nu se taie salariile si pensiile si ca muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania”, a spus ministrul Muncii despre valul de acuzatii venit din partea PSD.

„Voi pune mai putin accent pe sefi si mai mult pe cei care sunt in contact cu publcul, cu oamenii de la ghisee. Apreciez eforturile celor care au afaceri in Romania, ii respect si stau la masa cu ei ca sa gasesc o solutie corecta, posibil de pus in practica. Voi lua o decizie dupa aceasta serie de discutii. Pentru mediul privat dau semnal de respect pentru munca lor si efortul de a tine o afacere in picioareā€, a mai spus Alexandru.

Totodata, Violeta Alexandru a adaugat ca va verifica ce intrebari au pus cetatenii ministerului si ce raspunsuri s-au dat. Ea a anuntat ca va infiinta un infochiosc langa minister unde oamenii sa aiba acces la toate informatiile necesare.

Mai mult despre:


Comentarii: