Noul Guvern, sarbatorit prin nemunca de parlamentari. Si-au luat o vacanta de 10 zile, vot dat de coalitia PSD-PNL

politica

Parlamentarii vor intra de vineri intr-o vacanta de 10 zile, decizia a fost luata in urma unui vot al majoritatii PSD-PNL. Astazi, ei au avut o zi „grea” de munca, au votat investirea Guvernului Ciuca-Grindeanu.

„Incepand de maine toti parlamentarii intra in vacanta pana pe 6 decembrie. Fix 10 zile. Asa a decis PSD-PNL.

Adica zece ‘zile de munca’ in teritoriu. Doar pentru ca Sf Andrei si 1 decembrie pica la mijlocul saptamanii viitoare. Profund nedrept pentru restul romanilor.

Si din aceste motive Romania este astfel. Pentru ca este prea putina munca eficienta si prea multa vorbarie”, a anuntat deputatul USR Iulian Bulai.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca prin investirea noului Guvern criza politica s-a incheiat, insa celelalte crize nu s-au terminat si nici problemele nu au disparut, motiv pentru care este nevoie de un Executiv solid.

„Va felicit! Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetica nu s-a terminat, capata doar noi forme, bugetul pe acest an va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui pregatit si votat, oamenii asteapta plata salariilor si a pensiilor la timp si multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un Guvern solid, cu o majoritate consistenta in Parlament si acum exista acest Guvern”, a transmis seful statului, ceremonia de la Palatul Cotroceni in cadrul careia membrii Guvernului Nicolae Ciuca au depus juramantul de investitura.

Iohannis a subliniat ca toata lumea asteapta masuri consistente din partea Executivului.

„Nu numai probleme ne asteapta si va asteapta, sunt multe oportunitati: Planul National de Redresare si Rezilienta se cere implementat, sunt foarte multi bani aici care trebuie investiti in beneficiul romanilor. Toata lumea asteapta masuri consistente pentru a garanta o crestere economica, pentru a creste salariile, pentru a creste pensiile, toata lumea se asteapta la investitii, autostrazi, drumuri, spitale, scoli si multe altele si pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunitati este nevoie de un Guvern puternic, bine condus, care se sprijina pe o larga majoritate in Parlamentul Romaniei. Acum avem acest Guvern”, a afirmat presedintele.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: