PROFETIILE noului Nostradamus: Al Treilea Razboi Mondial va incepe in iunie 2016

life

China si Rusia vor declansa razboiul impotriva Statelor Unite la sase luni dupa ce tari din Europa isi vor inchide granitele din cauza imigrantilor. Este profetia recenta facuta de pastorul Ricardo Salazar, unul dintre cei mai cunoscuti „profeti” apocaliptici.

Salazar se pretinde a fi noul Nostradamus. El este convins ca Pamantul va fi lovit in curand de un asteroid care va declansa cutremure in intreaga lume in urma carora vor muri peste 1,2 miliarde de oameni, dar si ca Isus Hristos va veni pe Pamant in curand, mai exact, in 2023.

Pastor Salazar este peruan, dar traieste acum in Japonia si are in plan sa instituie cea mai mare biserica crestina din lume. Credinciosii lui sunt convinsi ca Dumnezeu il foloseste ca pe un mesager care sa le transmita ce se va intampla de acum incolo.

Astfel, pentru cei care spera intr-un an 2016 mai bun Ricardo Salazar nu are vesti tocmai bune. Pastorul a publicat un filmulet pe Youtube in care indeamna lumea sa cumpere hrana, apa si medicamente pentru cel putin un an.

Pastor-S-396825

Iata cateva dintre „profetiile” lui Salazar, publicate de express.co.uk:

– La sfarsitul lui 2015 sau la inceputul 2016, Europa isi va inchide granitele in fata refugiatilor, la fel si Statele Unite, si se va aplica legea martiala.

– In februarie 2016, China va ataca Japonia.

– In aprilie 2016, o stea va deveni tot mai vizibila, apoi Rusia va confirma faptul ca un asteroid se apropie de Pamant.

– Intre 15 si 17 mai 2016, la ora locala 02:20 in Puerto Rico, un asteroid va lovi Terra. Impactul va determina cutremure in intreaga lume si tsunami-uri care vor ucide 1,2 miliarde de persoane.

– La scurt timp dupa acest eveniment, vulcanii de pe tot Pamantul vor erupe, imprastiind nori de cenusa care vor bloca razele soarelui, provocad o epoca de gheata de un an, care va face ca o mare parte din California sa dispara.

– Pe 16 iunie 2016 va izbucni Al Treilea Razboi Mondial, atunci cand Rusia si China vor ataca Statele Unite.

– Pe 25 octombrie 2016, Rusia incheie o alianta cu China, punand capat razboiului.

– In martie 2017, yen-ul chinez devine noua moneda globala.

– La finele lui 2018 – inceputul lui 2019, Rusia ataca Israelul.

– In 2020, Antihristul ajunge pe Pamant si stapaneste omenirea.

– In 2023 are loc a doua venire a lui Hristos si mantuirea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: