politica

Noul partid liberal prinde contur. Al 10-lea parlamentar PNL care si-a anuntat demisia: „Mi-era rusine sa mai dau ochii cu constantenii mei”

Deputatul PNL de Constanta Bogdan Bola si-a anuntat, vineri, demisia din grupul parlamentar al PNL. „Indecizia politica, apetenta exacerbata pentru putere, deciziile haotice si inclinatia unora catre spectrul rosu al politicii dambovitene m-au facut sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu constantenii mei. Iar eu nu pot sa mai sprijin sau sa fiu partas la asa ceva”, a subliniat Bola.  Pana in prezent, 10 parlamentari liberali, in frunte cu Ludovic Orban, au parasit grupurile PNL.

”A trecut doar un an de cand explicam oamenilor ca vom construi in jurul unor lideri capabili o coalitie stabila de dreapta, bazata pe valori si principii sanatoase. Cel mai important, acum doar un an promiteam lor ca vom aduce transparenta in actul de guvernare si o vom face in interesul cetatenilor. Prin votul tuturor acelor oameni, am ajuns astazi sa am onoarea sa va reprezint in Parlamentul Romaniei.

Nici cei mai pesimisti dintre noi nu puteau anticipa situatia catre care se va indrepta actuala conducere a PNL. O tara aruncata in haos, cu o conducere a Partidului National Liberal ale carei actiuni au dezamagit asteptarile alegatorilor nostri si a bazei partidului caruia eu i-am dedicat 26 de ani din viata. Am ajuns sa fim huliti de cei care, acum un an de zile, isi puneau sperantele in noi si ne dadeau votul. Lideri de carton, unii care au ingropat in trecut Partidul National Liberal, altii abia parasutati in partid, fac azi declaratii demagogice despre valorile liberale… care numai liberale nu mai sunt”, a afirmat Bogdan Bola intr-o postare pe Facebook.

„Indecizia politica, apetenta exacerbata pentru putere, deciziile haotice si inclinatia unora catre spectrul rosu al politicii dambovitene m-au facut sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu constantenii mei. Iar eu nu pot sa mai sprijin sau sa fiu partas la asa ceva”, a adaugat Bola.

Parlamentarul precizeaza ca retragerea sa din grupul parlamentar al PNL nu inseamna implicit ca isi da demisia din Partidul National Liberal.

„In ‘naivitatea’ mea, dupa 26 de ani de ‘galben-albastru’, inca mai sper ca ratiunea si bunul simt sa invinga, iar pasul pe care il fac astazi spre o despartire dureroasa (pentru mine, cel putin) de acest partid sa fie si ultimul”, a mai spus deputatul.

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban si-a anuntat, in 26 octombrie, plecarea din grupul parlamentar al PNL.

Exemplul sau a fost urmat ulterior de mai multi parlamentari liberali care au ramas insa membri de partid.

Pana acum si-au anuntat oficial pana acum dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Stefan, Ionel Danca, Constantin Sovaiala, George Ionescu, Luminita Barcari si Adrian Oros.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: bogdan bola

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

11 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

7 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

8 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

8 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

9 ore ago