Noul premier PSD ii asigura pe timisoreni in urma cu cateva zile: „Sunt om serios, nu voi pleca intr-un post de ministru”

politica

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD pentru postul de premier, declara cu mai putin de o saptamana in urma ca in niciun caz nu-i va parasi pe timisoreni pentru a pleca la Bucuresti intr-un post de ministru. 

Numele lui Grindeanu, presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost vehiculat la scurt timp dupa alegeri ca o posibila varianta de premier. Intrebat insistent de presa locala, Grindeanu a tinut sa dea asigurari ca, in niciun caz, nu va accepta sa plece la Bucuresti pentru a face parte din guvern.

„Habar nu am cum am intrat in chestiunea cu premierul. Cum am intrat asa am si iesit. Eu am o declaratia cand am devenit presedinte al CJ Timis, am repetat-o si insist. Nu voi pleca intr-un post de ministru. Am vazut ca sunt iarasi plimbat prin diverse posturi de ministru, dar nu voi pleca”, a declarat, joi, 22 decembrie, Grindeanu, citat de De Banat.

La o saptamana de la alegerile locale din iunie, social-democratul spunea ca va ramane patru ani in administratia judeteana. „Sunt om serios, am cerut votul timisenilor pentru patru ani, nu pentru jumatate de an. Cum credeti ca ar fi sa merg la iarna si sa le spun ‘Va multumesc ca m-ati votat si mi-ati acordat increderea voastra, dar stiti, nu prea-mi place si ma duc la Bucuresti’? Daca voi fi ales ca presedinte al CJ, voi sta patru ani. Vreau sa duc la bun sfarsit acest mandat, nu sa spun ca voi reprezenta mai bine Timisul ca parlamentar sau, poate, ca membru in viitorul guvern”, spunea Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: