Noul presedinte al Comisiei de control a SRI executa ordinele lui Dragnea fara cracnire. Un nou demers de compromitere a DNA

politica

Noul presedinte al Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, va fi invitat pentru a prezenta documentele pe care le are in sprijinul dezvaluirilor facute la un post de televiziune.

Intrebat daca il va invita la comisie pe Daniel Dragomir, Claudiu Manda a spus: „Din punctul meu de vedere, da. Ramane sa vedem ce zic si colegii. Acuzatiile sunt unele destul de grave, ramane sa vedem daca domnul Dragomir se va prezenta la comisie si ce documente va prezenta comisiei. O sa cer transcriptul la emisiune si, dincolo de ce a spus domnul Dragomir acolo, important este ce documente poate sa prezinte comisiei”.

Manda a fost validat de Parlament presedinte al Comisiei de control al activitatii SRI in locul lui Adrian Tutuianu.

„Le multumesc colegilor pentru incredere si pentru vot, nu cred ca trebuie sa vorbim de o chestiune de prioritati, Comisia de control al activitatii SRI are niste reguli foarte clare si cred ca este foarte important sa respectam legea si sa vedem ce se intampla acolo”, a afirmat Manda.

El a spus ca predecesorul sau, Adrian Tutuianu, este „un profesionist” si, probabil, multe dintre lucrurile bune pe care le-a facut la comisie vor fi preluate in mandatul sau.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, marti, ca dezvaluirile facute luni seara la un post de televiziune de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, trebuie sa faca subiectul unor audieri la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. El a calificat afirmatiile lui Dragomir drept „foarte grave”, daca se confirma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: