Noul purtator al Guvernului, prestatie jalnica. A dat in balbaiala cand a fost intrebat despre condamnarea lui Darius Valcov – Video

politica

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a fost intrebat de jurnalisti, joi, in briefingul de la finalul sedintei Executivului, despre situatia lui Darius Valcov, el raspunzand ca nu stie si nu este mandatat sa spuna nimic.

Intrebat daca are vreun mesaj al premierului Viorica Dancila in legatura cu situatia lui Darius Valcov, purtatorul de cuvant al Guvernului a raspuns: ”Nu sunt mandat sa ofer niciun fel de comentariu in privinta acestui subiect. Daca Guvernul Romaniei va avea ceva de spus, cu siguranta o va face, si va anuntam”.

Chestionat in continuare daca Darius Valcov si-a manifestat intentia de a demisiona sau daca premierul si-a manifestat intentia de a-l demite, Nelu Barbu a replicat: ”Nu am niciun comentariu despre acest subiect. Nu cunosc, nu stiu, nu”.

Fostul primar al Slatinei, Darius Valcov, actual consilier in aparatul de lucru al prim-ministrului, a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupate, dupa ce ar fi cerut de la o firma de constructii 20% din valoarea unor contracte publice, in perioada in care era edil.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: