Noul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis este Madalina Puscalau Dobrovolschi

politica

Madalina Dobrovolschi (Puscalau) este noul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis.

Madalina Puscalau a sustinut miercuri seara prima declaratie de presa, anuntand noua pozitie pe care o va ocupa in cadrul Administratiei Prezidentiale.

„Vreau sa-i multumesc presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, pentru aceasta oportunitate si in primul rand pentru increderea pe care mi-o acorda”, a transmis Madalina Puscalau Dobrovolschi.

Ea a subliniat ca a fost o discutie la jumatatea lunii august cu presedintele Klaus Iohannis, care i-a propus functia de purtator de cuvant. „Am cantarit asa vreo doua saptamani sa imi dau seama daca am curajul sa imi asum o responsabilitate atat de mare si (…) iata ca argumentele pro au fost cele care au invins”.

Seful statului nu mai avea purtator de cuvant din aprilie anul trecut, cand Tatiana Niculescu-Bran si-a anuntat retragerea din aceasta functie.

Madalina Puscalau este casatorita cu Emil Dobrovolschi, unul dintre pilotii care conduce aeronava cu care presedintele Klaus Iohannis efectueaza vizite in strainatate.

madalina

Madalina Puscalau Dobrovolschi se alaturase echipei de jurnalisti moderatori ai emisiunii Prim-plan de la TVR in luna ianuarie a acestui an. Ea a revenit atunci la Televiziunea Publica dupa aproape 10 ani.

In noiembrie 2014, Madalina Puscalau Dobrovolschi a moderat dezbaterea finala a candidatilor Klaus Iohannis si Victor Ponta pentru alegerile prezidentiale.

Si-a inceput munca in televiziune in 2004 ca reporter/corespondent politic la Departamentul Stiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Stiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, in perioada 2005 – 2006.

Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator stiri si realizator talk-show politic la B1 TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: