politica

„Nu am de ce sa-mi asum 10 August”. Dancila, reactie sfidatoare: „Ministrul Vela a facut atata tam-tam din 10 August”

Viorica Dancila, fost prim-ministru in timpul represiunii din 10 august 2018, sustine ca nu are nicio responsabilitate in gravele evenimente de atunci.

„Nu am de ce sa-mi asum 10 August. In primul rand eram prim-ministru in concediu. Eu cred ca justitia trebuie sa spuna cine a fost vinovat. Pe mine m-a nemultumit decizia, la ce s-a ajuns in urma procesului in care acea jandarmerita a fost lovita. Ca sa dai suspendare pentru cineva care a comis aceste lucruri nu este corect”, a declarat Dancila, luni, la Digi24.

Intrebata daca nu a incercat sa afle cine sunt cei vinovati de ce s-a intamplat pe 10 August, Dancila a reactionat nervoasa.

„Ce, vreti sa fac eu justitie? Acum sa vina in fata Guvernului cineva si sa incerce sa intre, ce sa facem sa nu-i opreasca? Cine a incercat sa lege 10 August de Viorica Dancila s-a lovit de un zid. Am avut cerere de concediu, am trimis-o catre presedintele Romaniei, nu eram in tara.

(…) L-am vazut si pe ministrul Vela care a facut atata tam-tam din 10 August”, a mai spus Dancila.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Germania: Inca deputat AfD a fost prins ca are legaturi cu retele pro-ruse. El este anchetat pentru spalare de bani

Procuratura din Munchen a anuntat joi ca investigheaza activitatile de spalare de bani ale unui…

18 minute ago

Fara precedent. Pompierii francezi s-au unit si declanseaza greva: „Trebuie sa ne ocupam si de scutere cazute pe strada, agresiuni, betii pe drumuri publice”

Pentru prima data, cele noua sindicate care ii reprezinta pe pompierii francezi isi unesc fortele…

2 ore ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

4 ore ago

Facebook si Instagram sunt vizate de inca doua investigatii in baza Legii UE privind serviciile digitale: „Dorim sa protejam sanatatea mentala si fizica a tinerilor”

Facebook si Instagram fac obiectul a inca doua investigatii in temeiul Legii privind serviciile digitale…

2 ore ago