Nu i-au priit Sarbatorile de Paste, Firea s-a intors la primarie pusa pe scandal. Acuza fapte de coruptie: „Ei o duc foarte bine, cu vacante exotice, cu haine de firma, ei o duc foarte bine”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a intors din vacanta de Paste extrem de nervoasa. Intr-o sedinta dedicata reabilitarii bulevardelor, strazilor si trotuarelor, Firea i-a acuzat pe consilierii Opozitiei, de la PNL si USR, ca au impiedicat ca lucrarile de asfaltare sa se deruleze prin intermediul noilor firme ale municipalitatii.

Firea s-a plans ca lucruarile vor fi afectuate tot de catre firmele private cu care primaria are deja contracte si i-a acuzat pe consilierii PNL ca au interese, sugerandd ca sunt corupti.

„As face o paranteza si as dori sa explic bucurestenilor ca daca domnii consilieri generali din opozitie, in special cei din partea PNL, ar fi inteles ca este in interesul cetatenilor sa rezolvam cat mai rapid aceste probleme, insa din nefericire, din cauza unor oameni care se gandesc

Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Busoi, dar si la domnul presedinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost si viceprimar al Capitalei si parca a uitat cat de greu se conduce o primarie. Daca domnii de la PNL nu se opuneau din rasputeri unui tip de administratie modern, noi am fi dat aceste lucrari catre firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucuresteni.

Vom face un calcul si vom vedea cat ar fi costat asfaltarile din aceasta primavara cu propriile companii si cat va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferenta o vom imputa consilierilor generali ai PNL si domnului Ludovic Orban.

Din cauza celor de la PNL, noi trebuie sa ne rugam, din nou, de vechii constructori si sa fim asa cum zicea un celebru personaj politic: cu caciula in mana. Consilierii generali ai PNL au interese personale, au interese cu firmele de casa si nu vor sa se opreasca. Ei o duc foarte bine, cu vacante exotice, cu haine de firma, ei o duc foarte bine”, a declarat Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: