„Nu avem nevoie de tribunale”. Pedeapsa ucigasa aplicata de RUSI unui traficant de droguri – VIDEO

externe

Militantii rusi din sudul Ucrainei au batut si torturat un traficant de droguri pana la moarte. Totul a fost inregistrat video.

Intamplarea a avut loc in orasul Communar, care se afla sub controlul rebelilor pro-rusi. Traficantul a fost legat de un stalp, iar apoi a fost batut cu un cablu electric. Pedeapsa a fost administrata de membrii unui grup numit „Olkhon”, format din rusi veniti din Novosibirsk pentru a-i sustine pe rebelii din Ucraina.

„Asta este pedeapsa pentru trafic de droguri”, se aude vocea rusului. Victima cerseste indurare: „Opreste-te, te rog. Spun tot ce vrei. O sa chem inca un traficant care va aduce droguri”. „Nu avem nevoie de tribunale, sentinte, de asta avem nevoie”, ii raspunde rusul.

„Crede ca vom avea mila de el, insa il vom ucide. Nu mai tipa atat ca sperii oamenii din jur. Mi-am rupt si cablul pe spinarea ta”, mai spune rusul, citat de Daily Mail.

Barbatul torturat este dat disparut si se crede ca a fost ucis. Imaginile au fost postate pe constul oficial al rebelilor pro-rusi de pe reteaua sociala VKontakte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: