„Nu avem nevoie de urarile tale. Ele sunt ca un mar otravit”. Dragnea primeste raspunsuri usturatoare dupa ce a postat un mesaj ipocrit de Florii

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis duminica un mesaj cu ocazia Pastelui Catolic si a Floriilor. El le doreste romanilor sa devina „mai buni si mai aporpiati”, in conditiile in care propaganda PSD i-a divizat si apoi a stampilat sute de mii de romani protestatari drept „sorosisti”, „vaduti” sau „drogati”.

„In zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, Pastele Catolic si Floriile, doresc liniste, sanatate si impacare tuturor celor care celebreaza astazi aceasta zi sfanta. Sfintele sarbatori sa ne faca mai buni si mai apropiati unii de altii! Un gand bun si cald, tuturor! Sarbatori fericite impreuna!”, a scris Dragnea, pe Facebook.

Internautii au reactionat critic sau cu ironii la postarea presedintelui PSD.

„Nu avem nevoie de urarile tale. Ele sunt ca un mar otravit. Daca faceai ceva pentru oameni intelegeam rostul urarilor. Dar cand stii cat rau ai facut si faci in continuare, urarile tale sunt nu sunt decat vorbe in vant”, a scris roman indignat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: