„Nu coruptiei”. Protest la Pitesti, judecatorii sunt nevoiti din nou sa isi manifeste furia fata de actiunile penalilor lui Dragnea si Tariceanu

politica

Zeci de judecatori de la Curtea de Apel Pitesti au participat, miercuri, la un protest fata de preconizatele modificari ale legislatiei penale, informeaza Agerpres.

Protestul a fost decis in cadrul unei sedinte la care au participat 27 din cei 38 de judecatori care activeaza in cadrul instantei, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Informare si Relatii Publice al Curtii de Apel Pitesti.

„In data de 16 mai 2018 (…) s-a desfasurat Adunarea generala extraordinara a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Pitesti, convocata, in temeiul dispozitiilor art.17 alin.2 din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti, de o treime din numarul judecatorilor care o compun, Adunare in cadrul careia a fost luata in discutie prezentarea pozitiei judecatorilor Curtii de Apel Pitesti in legatura cu modificarile preconizate a fi aduse codurilor penale”, se precizeaza in comunicat.

Conform aceleiasi surse, in urma discutiilor purtate s-a hotarat desfasurarea unui protest pe scarile caii principale de acces in sediul Curtii de Apel Pitesti.

Foto: sursata.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: