Nu cumva sa demisioneze Dragnea, ca-i mai moare o ruda

opinii

Liviu Dragnea impreuna cu tot PSD-ul dau un spectacol tot mai penibil. Acum asistam la corul bocitoarelor pesediste care nu vor nicicum sa-l lase pe Dragnea sa plece din lumea politicii inalte. Asa ca Dragnea se hotaraste sa ne mai bantuie putin.

De trei zile, e jale nationala. Pesedistii isi smulg hainele de pe ei, nu care cumva Liviu Dragnea sa-i paraseasca. „Suntem mai uniti ca niciodata, alaturi de Liviu Dragnea”, suna un vaiet de la Alba. „Il sustinem in continuare pe domnul Liviu Dragnea in functia de presedinte executiv al partidului, cu el suntem mai puternici, mai compacti, avem nevoie de experienta dansului si pe mai departe”, se aude de la Maramures. Pana si Gabriela Firea sare cu gura dintre pampersii proaspatului nascut: „Liviu Dragnea trebuie sa isi continue munca de presedinte executiv al PSD”.

Dragnea insusi nu are cum sa sufere mai putin, nu se cade, asa ca face o marturisire de plang pana si icoanele cu Iliescu din sediile PSD:  „Simt o mare nedreptate si doua regrete uriase, dintre care unul este ca fratele meu a murit din cauza acestui dosar, iar familia mea este aproape distrusa”.

Drama e completa, acum ca avem si morti pe altarul luptei antibasiste. Nimeni nu-si mai aminteste insa ca apelul la mortii din familie pentru a obtine beneficii politice nu este o noutate pentru Liviu Dragnea. „Dragnea, cand era in PD, a venit la mine si mi-a zis, plangand: ‘Tata, cand a murit, mi-a zis sa vin langa dumneavoastra'”, povestea Traian Basescu una dintre tacticile lui Dragnea de a face cariera. Iata ca o pune iar in aplicare, tot cu succes.

Pentru a evita o noua tragedie in familia lui Dragnea, pesedistii au decis sa il tina cu forta in functia de presedinte executiv. „Demnitatea este mai importanta pentru mine decat orice functie”, cu vorbele astea a intrat Dragnea in sedinta conducerii PSD de luni, sustinand ca este decis sa demisioneze,  pentru ca la final sa iasa mai putin demn, spunand ca se mai gandeste. „Normal ca ma gandesc, pentru ca sunt un om ca si voi, care gandeste”, le-a spus jurnalistilor.

Prin urmare, condamnatul Dragnea va ramane aproape sigur la sefia PSD, un nou motiv de mandrie pentru noi, ca tara, sa avem un penal in fruntea partidului de guvernamant. Dar cel putin nu se va abate iar napasta asupra nevinovatilor din familia sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: