„Nu dam inapoi, nu renuntam. Le e teama de Nicusor”. In fata „campaniei mizerabile” a PSD, USR anunta ca ramane alaturi de Nicusor Dan

politica

Liderul USR Dan Barna a afirmat, marti, ca PSD si Gabriela Firea continua campania mizerabila la adresa lui Nicusor Dan pentru ca nu au inteles in toti acesti ani ca „ne ne speriem”. E a adaugat ca social-democratilor le este teama de USR-PLUS si chiar „ar trebui sa le fie”.

„PSD continua campania mizerabila la adresa lui Nicusor Dan si a tuturor celor care nu le impartasesc valorile. Au trimis huligani si troli la conferinte de presa, au folosit resurse publice pentru a incerca sa ne acopere vocea, au folosit politia locala ca sa ne urmareasca. Acum au declansat o disperata campanie de denigrare sperand ca vor pacali iar cetatenii”, a scris Dan Barna marti pe Facebook.

Liderul USR a adauga ca „PSD si Gabriela Firea par sa nu fi inteles in anii astia ca nu ne speriem”.

„Nu am ezitat cand se inchinau la Dragnea, nu ezitam nici acum cand sunt condusi de Ciolacu. Nu dam inapoi, nu renuntam. Le e teama de Nicusor. Le e teama de noi. Ar trebui sa le fie”, a completat Barna.

Presedintele PNL Ludovic Orban a comentat marti inregistrarea in care candidatul Dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan discuta cu un consilier de la Primaria Sectorului 4 despre demolarea unei constructii din „Oraselul Copiilor” apartinand unui om de afaceri controversat.

Conform lui Orban, discutia nu releva o negociere, concluzia sa fiind ca „toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD” incearca sa-l discrediteze pe Nicusor Dan fara niciun fel de baza”.

Discutia dintre Nicusor Dan si Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei cladiri din „Oraselul Copiilor” apartinand omului de afaceri Mihai Mitrache.

Nicusor Dan a precizat intr-o postare pe Facebook: „Inregistrarea pesedista, in care consilierul primarului sectorului 4 incearca sa forteze, evident fara succes, vreo declaratie compromitatoare din partea mea, nu arata nimic altceva decat ca am realizat toate demersurile legale pentru a opri o actiune abuziva a administratiei locale. In primavara, informasem, in scris, Avocatul Poporului si Primaria Sectorului 4 despre demolarea ilegala pe care se pregatea s-o comita. La momentul inregistrarii, acum cateva luni, partea vatamata incerca sa ajunga la o solutie amiabila. Ca parte in proces, prin Asociatia Salvati Bucurestiul, le-am cerut celor doua parti sa se intalneasca, impreuna cu avocatii lor, pentru a discuta. Pana la urma, procesul a continuat si justitia ne-a dat castig de cauza, fapt care arata ca actiunea noastra a fost una legitima”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: