„Nu degeaba esti tu textila”. Rares Bogdan si Klaus Iohannis, atacati isteric de un deputat PSD care s-a autopropus candidat la Presedintie

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il ataca isteric pe realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan, despre care spune ca este „textila cu care isi lustruieste pantofii Insul din Deal”. „Insul din Deal” este, in limbajul colorat al lui Plesoianu, presedintele Klaus Iohannis.

„Rares Bogdan-TALIBAN jigneste incalificabil MILIOANE de romani: ‘Pentru ca sunt atat de multi romani stupizi sau neinformati/needucati incat smecheria a tinut!’…

Bogdan-TALIBAN? Nu degeaba esti tu textila cu care isi lustruieste pantofii Insul din Deal. Esti nascut sub aceeasi zodie – zodia DEZBINATORILOR. Cei ca tine au distrus de fapt fibra nationala, pseudo-patriotule!

Mai tii minte cand ziceai ca PSD nu poate face miting pentru ca ‘ar trebui sa puna la dispozitie carucioare’!? Doar o fiinta care nu are nimic in spatele coastelor poate spune asa ceva. …Dar cum spuneam – esti la fel ca Stapanul tau, Insul din Deal. Si el, ca si tine, isi duce mana la coaste ca sa verifice daca mai e ceva pe-acolo, daca i-a crescut si lui organul de om…”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu a anuntat recent ca intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei, afirmand ca daca nu va fi sustinut si de PSD isi va depune candidatura ca independent.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: