Nu e Soros de vina. Cum a fost imbolnavit Dragnea chiar de pesedistii Rovanei Plumb: „E un viscol aici. Eu am intepenit” – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost dus la spital, sambata, intrerupandu-si conferinta de presa pe care o sustinea dupa sedinta de alegeri de la PSD Ilfov.

„Va multumesc, sincer nu mai pot sa stau din pacate”, a spus Liviu Dragnea la Snagov, dupa 10 minute de declaratii in fata presei.

Liviu Dragnea a fost dus la spital, a explicat ulterior Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD.

”A mai avut o repriza de discopatie sciatica. S-a acutizat chestia asta. Astazi de abia mai statea in picioare sa vorbeasca de durere. Am insistat sa se duca sa isi faca un RMN sa isi faca analize si sa asculte sfatul medicul. Dupa sedinta de la PSD Ilfov ne-am impartit. Eu si colegul mei Mircea Draghici am plecat spre Braila, iar dumnealui a plecat spre Bucuresti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul ii va face RMN, analize”, a spus Stefanescu pentru Mediafax.

Probelemle lui Dragnea s-au acutizat insa vineri, la Targoviste, la conferinta de alegeri a PSD Dambovita. El s-a plas atunci, inca din debutul discursului sau de frigul din sala.

„E un viscol aici. Eu am intepenit, nu mai… Deci, in spate nu mai simt nimic, in fata inca mai pot sa vorbesc. De abia astept sa facem conferinta de alegeri de la Teleorman si sa invit pe toti colegii de la Dambovita, sa-i pun la casa de cultura unde este si mai frig, sa stea acolo vreo trei ore, ca sa vada si ei cum e. Eu sunt de vina si pentru frigul de aici”, a declarat Dragnea, vineri, la Targoviste.

Mai mult despre: ,

Comentarii: