„Nu exista oameni providentiali. Tudose are de dat niste explicatii!” – Propunerea lui Dragnea nu e agreata nici macar de artizanul OUG13

politica

Serban Nicolae, artizanul OUG 13,  sustine ca Mihai Tudose, propunerea PSD pentru functia de premier, are de dat niste explicatii legate de legaturile sale cu serviciile secrete.

„Eu cred ca Mihai Tudose are datoria de a raspunde acestor speculatii, are de dat raspunsuri”, a spus Serban Nicolae la Antena 3.

In ceea ce priveste declaratiile lui Liviu Plesoianu, care a anuntat deja public ca nu va vot un guvern condus de Tudose, Serban Nicoale spune ca „nu exista o persoana providentiala” care sa fie agreata de toti membrii PSD.

„Unanimitate e foarte greu sa gasesti, mi-e greu sa cred ca se va gasi o persoana care sa fie acceptata de toti pesedistii. Nicio persoana nu este providentiala si nicio persoana nu poate sa faca de una singura tot ce trebuie sa faca guvernul.

Am auzit declaratia, exista o rigoare a responsabilitatii publice. Cariera noastra e una, dar responsabilitatea fata de electorat e alta, chiar daca ele nu sunt convergente mereu. Daca toti cei care au o problema cu Mihai Tudose au votat contra din ratiuni personale, asta ar insemna ca guvernarea nu tine de interesul public”, a adaugat Serban Nicoale.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: