Nu exista virusul? Iata ce se intampla la ATI, un tanar de 30 de ani este in pragul mortii. Medic: „Dumnezeu este deasupra, ce sa va spun?” – Video

news

Jurnalistul Adelin Petrisor (TVR) a filmat un reportaj in sectia ATI a spitalului de campanie de la Otopeni. In spital se afla 13 bolnavi cu COVID-19, pacientul cu cele mai mari probleme avand doar 30 de ani.

Medicii spun ca pacientul in varsta de 30 de ani, desi este foarte tanar, are sanse mici de supravietuire.  „Este intr-o stare foarte grava, pronosticul este foarte rezervat. Dumnezeu este deasupra, ce sa va spun?”, a declarat medicul care il ingrijeste, maiorul Vladimir Zahiu.

„Oamenii sa aiba incredere ca virusul exista. Care nu crede, sa-l lase sa zaca prin spitale”, spune un alt pacient, un barbat din Mioveni infectat cu coronavirus.

Alte 641 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, numarul total al imbolnavirilor ajungand miercuri la 34.226.

La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Intre timp, in Piata Victoriei din Bucuresti continua sa aiba loc manifestatii ale celor care nu cred in coronavirus. PSD, la randul sau, continua sa blocheze in Parlament legea carantinei. Joi ar urma sa aiba loc o dezbatere in Senat, insa nu se stie cand va avea loc si votul.

Mai mult despre:

Comentarii: