„Nu fac nicio interventie pentru nimeni”. Mesaj transant al lui Marcel Vela in cazul Chitoiu, nasul fiicei sale

politica

Ministrul de Interne, Marcel Vela, confirma ca Daniel Chitoiu este nasul de cununie al fiicei sale insa subliniaza ca „drumurile noastre politice s-au despartit”.

„Intr-adevar, domnul Daniel Chitoiu a cununat-o pe fiica mea in anul 2012, cand eram colegi in PNL. Dupa care, drumurile noastre politice s-au despartit. Eu am ramas in PNL, domnia sa a mers spre ALDE, ca sa clarificam colegialitatea politica.

Eu sunt ministru de aproape doua luni si am dovedit ca sunt un ministru normal. Nu stiu ce interventii au facut alti ministri in cazuri de asemenea natura, eu va spun ca nu fac nicio interventie pentru nimeni, absolut nimeni din trei motive: De moralitate si corectitudine. Nu se face asa ceva.

Daca vrei sa fii ministru normal, nu faci asa ceva si nici nu este corect. Juridic: Motivul juridic tine de faptul ca acest dosar este instrumentat de un procuror. Motiv tehnic: Este imposibil ca un ministru sa intervina la specialistii tehnici care fac expertiza”, a declarat ministrul Marcel Vela, vineri, la Antena 3.

„Nu exista nicio suspiciune cu privire la acest lucru. Prima masura pe care am luat-o a fost sa ii ‘dezleg’ pe toti politistii de toate obligatiile politice, rugandu-i sa fie seriosi si sa-si faca datoria pentru tara”, a mai spus ministrul.

Citeste si: Chitoiu, plimbandu-se imediat dupa accident. Apoi a pozat pe targa la spital pentru presa. Martor: „Politicianul a intrat pe contrasens” – Video

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a afirmat, vineri, ca accidentul de pe DN 7, din judetul Arges, in care fostul ministru Daniel Chitoiu a fost ranit a fost provocat chiar de el. ”Nu se stie din ce motiv a parasit masina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze”, a precizat Surugiu.

”Cercetarea la fata locului s-a terminat inca de ieri si s-a stabilit cu certitudine ca masina condusa de ministru a parasit sensul de mers si a intrat in masina care circula regulamentar, iar din pacate conducatorul auto care a decedat nu a avut o reactie sau poate nu a avut nici unde sa traga dreapta pentru a evita coliziunea”, a declarat, vineri, la Digi 24, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat ca, deocamdata, nu se cunoaste motivul pentru care masina a intrat pe sensul opus.

”Nu se stie din ce motiv a parasit masina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze, probabil ca in cateva zile vom afla ce s-a intamplat”, a mai spus Surugiu.

Acesta a explicat ca Daniel Chitoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar ca in doua-trei zile va putea fi externat si va fi audiat.

Joi, un accident grav s-a produs pe DN 7, in judetul Arges. Un barbat de 82 de ani a murit pe loc si trei persoane au fost ranite, intre care fostul ministru Daniel Chitoiu. Ulterior, o femeie de 73 de ani a murit la spital.

Mai mult despre: ,

Comentarii: