„Nu furam, nu curvim, nu cersim”. Sute de romani tin sa arate PSD-istilor cu ce se ocupa in strainatate: „Sunt mandra de munca mea”

news

Sute de romani plecati in strainatate posteaza in grupul Diaspora Europeana fotografii de la locurile lor de munca pentru a le demonstra PSD-istilor ca isi castiga painea in mod cinstit.

„Frati romani propun ca fiecare dintre noi sa lase o fotografie cu ce munceste in strainatate, sa vada si politicienii nostri ca nu furam, nu curvim, nu cersim. Suntem apreciati acolo prin munca noastra”, a fost indemnul unui utilizator de Facebook.

In scurt timnp, sute de romani din strainatate au inceput sa posteze fotografii de la locurile lor de munca.

Cristian Prescornitoiu, seful Inspectoratului de Stat in Constructii Vrancea, a distribuit pe reteaua sociala Facebook numeroase mesaje jignitoare la adresa romanilor din diaspora, in care scrie ca acestia sunt cersetori, hoti si curve, care ar trebui intampinati cu socuri electrice si tunuri cu apa.

Prescornitoiu a distribuit mesaje pe diverse grupuri si unul din ele suna astfel: „10 august, cea mai mare sarbatoare europeana. Se goleste Europa de cersetori, hoti si curve ca se duc la protest in Romania”.

„Vorbeam de hoti, cersetori si curve. Cei ce muncesc nu vin la mitinguri. Cine se simte lezat…”, a mai scris directorul institutiei respective, cand a fost atentionat pentru jignirile crase la adresa romanilor.

De asemenea, dupa ce a distribuit pe Facebook mesajul „Cum scad preturile multinationalelor cum da boala in animalele si pasarile taranului roman”, un utilizator i-a reprosat „Si oare cine face posibil acest lucru. Nu cei de la guvernare?”. Ei bine, la aceasta replica, Prescornitoiu a avut urmtoarea reactie: „Aici ai dreptate. N-au investit in tunuri cu apa si pistoale cu socuri electrice. Asa ca sa-i poata astepta mai bine pe demonstrantii aceia care nu-si platesc impozitele aici, dar vin sa se trateze aproape gratis! Cand au plecat si-au asumat! Sa demonstreze acolo!”.

In numeroase alte mesaje el i-a laudat pe liderii PSD. Ulterior, dupa ce postarile sale au devenit virale, Prescornitoiu si-a inchis pagina de Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: