„Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung pana aici”. Victor Rebengiuc, pe scena de ziua sa. Spectatorii i-au cantat „La multi ani” – Video

news

Actorul Victor Rebengiuc a fost sarbatorit, sambata seara, la implinirea varstei de 85 de ani, pe scena Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti (TNB), dupa o reprezentatie a spectacolului „Regele moare”, de Eugene Ionesco, regizat de Andrei si Andreea Grosu. Spectatorii i-au cantat „La multi ani” si l-au aplaudat indelung.

Dupa reprezentatia „Regele moare”, in care Victor Rebengiuc joaca alaturi de sotia sa, Mariana Mihut, pe scena a urcat actorul Ion Caramitru, directorul nationalului bucurestean.

„Acest domn, acest coleg, artist de prim rang, profesor pentru toate generatiile de artisti pe care le-am cunoscut impreuna, un adevarat exemplu, implineste in seara aceasta 85 de ani”, a spus Caramitru, declansand aplauzele spectatorilor, potrivit News.ro.

Dupa ce i-au cantat la multi ani si l-au aplaudat spectatorii, Victor Rebengiuc a luat cuvantul, spunand ca a vrut sa sarbatoreasca alaturi de public „aceasta cantitate de ani nesperata”.

„Am vrut sa joc in seara asta. E un cadou pe care mi l-am facut mie insumi. Am vrut sa fiu alaturi de colegii mei pe care ii iubesc foarte tare. Imi place rolul acesta, am vrut sa il joc de ziua mea. Imi place piesa, imi plac regizorii care au pus piesa in scena. Imi placeti dumneavoastra si am vrut sa sarbatoresc impreuna cu dumneavoastra aceasta cantitate de ani inesperata din punctul meu de vedere. Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung pana aici, dar daca am ajuns, am zis hai sa joc”, a spus Rebengiuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: